Dela recept
share
Vinet & drinken Det salta och feta i grilled cheese möter upp friskheten och syran i drinken!
4 msk VÀddö cheddarcreme eller creme fraiche
200 g mozzarella, riven
150 g lagrad cheddar, riven
Âœ kruka grĂ€slök, finhackad
Salt och peppar
â
âFlĂ€der & ingefĂ€ra
5 cl Tania
2 cl limejuice
2 cl flÀdersyrup, Monin
Toppa med ginger beer
Grilled Cheese
Blanda alla ingredienser till en smet och lÀgg mellan tvÄ skivor surdegsbröd, stek i en panna med olivolja pÄ medelvÀrme.
â
âFlĂ€der & ingefĂ€ra
âBlanda Tania med limejuice och flĂ€dersyrup. Toppa med ginger beer och garnera gĂ€rna med limeklyftor.
Tania Àr ett friskt och fruktigt vin med en druvig smak av pÀron och flÀder. Det ackompanjeras av en pigg syra och en angenÀm liten sötma. Smakpaletten Àr en perfekt kombo som skapar mÄnga möjligheter med vinet! Det Àr lika gott som det Àr och det kan ocksÄ vara huvudnumret i vinterns krispiga drinkar. PÄ tallriken? Tania Àr det perfekta vinvalet till mat med hetta eller sötma. Hur lÄter friterad kyckling med mangosalsa och chilimajonnÀs? Sugen pÄ festliga vindrinkar? Vi har samlat ett gÀng goda och enkla recept med passande tilltugg som kommer passa perfekt till stora och smÄ festligheter och funkar oavsett sÀsong!
Vill du lÀra dig mer om vin och mat i kombination?