Dela recept
share
Vinet & drinken Syran och fruktigheten i drinken matchar fint till de feta och salta tilltuggen. Perfekt till glöggminglet!
1 burrata
100 g pancetta, skuren i kuber
1/4 lök, tÀrnad
1 msk finhackad pistage
Olivolja
œ citron, zesten
Salt och peppar
Knaperstek pancettan och tillsÀtt löken.
â
Bred ut burratan pÄ ett fat, toppa medpancettan, pistage, citronzest och olivolja. Glöm ej salta och peppra.
â
Servera med crostini, pepparkakor,Àppelmarmarmelad och en lagrad hÄrdost.
â
Tania Àr ett friskt och fruktigt vin med en druvig smak av pÀron och flÀder. Det ackompanjeras av en pigg syra och en angenÀm liten sötma. Smakpaletten Àr en perfekt kombo som skapar mÄnga möjligheter med vinet! Det Àr lika gott som det Àr och det kan ocksÄ vara huvudnumret i vinterns krispiga drinkar. PÄ tallriken? Tania Àr det perfekta vinvalet till mat med hetta eller sötma. Hur lÄter friterad kyckling med mangosalsa och chilimajonnÀs? Sugen pÄ festliga vindrinkar? Vi har samlat ett gÀng goda och enkla recept med passande tilltugg som kommer passa perfekt till stora och smÄ festligheter och funkar oavsett sÀsong!
Vill du lÀra dig mer om vin och mat i kombination?