Dela recept
share
Vinet och maten - Osten och olivoljan lyfter fram vinets fruktighet och vinet framhäver den fina svampkaraktären
Ingredienser
2 pinzabröd
150 g champinjoner
150 g mozzarella
50 g färskost
4 små kokta potatisar, skivade
1 vitlöksklyfta, finhackad
Timjan & basilika
Rivet citronskal från 1 citron
Parmesan
Olivolja
Salt & peppar
Gör så här
Bred ut färskosten på bröden, toppa med potatis, svamp, timjan, vitlök och mozzarella.
Ringla över olivolja och riv parmesan över, baka i ugn på 200c i ca 6 min
Tag ut pinzabrödet och toppa med basilika, riven parmesan, salt, svartpeppar o citronzest
Cono Surs etiketter i denna serie pryds av en cykel vilket är en hyllning till det ikoniska transportmedlet som används av vinmakarna på Cono Surs vingårdar, vilket symboliserar deras engagemang för hållbarhet och miljövänlig produktion.
Vill du lära dig mer om vin och mat i kombination?