Dela recept
share
Fisk
2 st filéer av valfri fisk
Buljong
1 dl Vatten
3 msk Ljus miso- gärna vit miso
1 näve Kombu
5 st Torkad shiitake
1 msk ljus soja
2 st korianderrot
1 dl bonito flakes
Risotto
150 g Blandad svamp (kastanjchampinjoner och shiitake)
1,5 dl Torrt vin eller saké
2 dl Risottoris
1 st Schalottenlök
1 st vitlöksklyfta
Pak choi (1 stor eller 2 små)
0,5 dl finriven parmesan
Ponzudressing
3 msk ljus soja
1 tsk riven ingefära
1 tsk honung
1 msk färskpressad limejuice
½ tsk sesamolja
Neutral olja att steka i
Toppa med furikake och gouchugaru
Förberedelser
Tillaga risotton
Stek svamp och pak choi
Tillaga fisken
Sista touchen & servering
Servera direkt!
KWV är Sydafrikas mest berömda vinhus och kända för sina druvtypiska och matvänliga viner. På denna sida hittar du allt som behövs för att få till en perfekt match mellan ditt favoritvin och mat genom vårt smarta smakhjul och givetvis härliga recept för vårens alla goda middagar