fbpx

Om Vinsmart

Här på Vinsmart får du nyheter och tips kring allt som har med vin och mat att göra! Vår programledare Niclas Tuomela leder regelbundet livesändningar på vår Facebook-sida där du gärna går följa med och kommentera.

Som du kanske har sett är Vinsmart uppdelad i olika delar, där huvudkategorierna är:

  • Vinsmart TV – Våra livesända vinprovningar på Facebook
  • Vintips – Tips på viner vi gillar
  • Vinomat – Förslag på vin utifrån utvalda recept
  • Bli Vinsmartare – Kunskapssidan för dig som vill lära dig mer om vin

Syftet med allt vi gör inom Vinsmart är att inspirera och utbilda på ett roligt och personligt sätt. Alla vi som jobbar med hemsidan och sändningarna gillar vin och mat, särskilt i kombination!

Vinsmart TV med Niclas Tuomela

Konceptet Vinsmart TV har vuxit ordentligt i popularitet. I sändningarna genomförs provningar och vinpresentationer i videoformat via Facebook.

Programledare är Niclas Tuomela, eller ”Nicke” som vi kallar honom. Nicke har varit i vinbranschen i mer än 20 år och bland annat varit chefssommelier på Sturehof och utvecklat vinprogrammen på Pontus Frithiofs restauranger.

Ni som sett våra sändningar har nog märkt att Nicke verkligen brinner för allt som har med vin och mat att göra. Hans kunskap är svårslagen och nyfikenheten går inte att ta miste på. 2021 deltar han i Sveriges Mästerkock, vilket du kan läsa mer om här.

Kontakta oss

Har du frågor, en rolig idé eller vill samarbeta med oss på Vinsmart? Hör av dig via formuläret eller via e-post: hej@vinsmart.se

Följ Vinsmart på Facebook för att få en notis inför vår nästa livesändning. Missa inte heller vårt populära nyhetsbrev.

Gratis vintips & vinprovningar

Vinsmarts nyhetsbrev med Nickes bästa mat & vintips